Leer hoe jij 100 sales per dag (extra) krijgt,

Zonder blokkades of hoge concurrentie

Alles wat je moet weten

Wist je dat 90% van de wekelijkse pinners 'aankoop beslissingen' maakt op Pinterest?

Start selling your products on Pinterest!

Waarschijnlijk heb je nooit gedacht aan adverteren op Pinterest. Ik ook niet eerlijk gezegd, totdat ik wat research deed naar dit platform.

 

Pinterest heeft namelijk meer dan 450 miljoen actieve gebruikers, en dit blijft nog steeds hard groeien. Nog iets wat erg interessant is, is dat 47% op dit platform komt om iets te kopen. Sterker nog, 90% van de wekelijkse pinners doet aankoop beslissingen op Pinterest!

 

In Pinterest Mastery deel ik mijn strategie waarmee ik meer dan €3.000.000 heb omgezet afgelopen jaar! Gebruik mijn strategie om geen leergeld te hoeven betalen en begin met adverteren op een platform dat tot 5x goedkoper is dan Facebook en Google.

Meer dan €10.000.000 in studenten resultaten!

Het afgelopen jaar heb ik 450 studenten geholpen om prachtige resultaten te realiseren via Pinterest Ads.

 

Complete beginners tot ervaren ondernemers transformeerde hun business met dank aan dit ondergewaardeerde platform met zeer weinig concurrentie.

 

Voeg een nieuwe inkomstenbron toe aan je online business en wordt lid van de Pinterest Mastery community!

Pinterest Mastery ( €1199,- NU €47,-)

Dit is wat je gaat leren

Wat is inbegrepen

Pinterest Mastery Global

Module 1: Wat is Pinterest?

Module 2: Product research

Module 3: Account maken

Module 4: Pin maken

Module 5: Campagne maken

Module 6: Opschalen

Module 7: Retargeting

Module 8: Optimalisatie

Module 9: Case study

Meld je nu aan en ontvang deze exclusieve bonussen gratis!

BONUS

POD Blueprint (Print on Demand)

Module 1: Product research

Module 2: Store setup

Module 3: Processing orders

Module 4: Facebook marketing

BONUS

Dropshipping for beginners

Module 1: Your first webshop

Module 2: Product research

Module 3: Order fulfilment

Module 4: Customer service

Resultaten van studenten

Onze studenten behalen prachtige resultaten met behulp van Pinterest Mastery!

Ben jij ons volgende succesverhaal?

€1199,-

NU €47,-

Pinterest Mastery

5/5
1
SHIPPING
Where to ship it?

Informatie

Order

Have a coupon? Click here to enter your code
Product
Total
1
Pinterest Mastery
Pinterest Mastery × 1
$47.00
Subtotal $47.00
VAT $0.00
Total $47.00

Payment

All payments are protected.

  • Pay with your credit card via Stripe.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Veelgestelde vragen

Heb je momenteel een business in E-commerce, dan heb je geen grote investering nodig. Om te kunnen beginnen met Pinterest Ads, adviseren wij je om met een bedrag van tussen de €50 en €100 te starten. Met de sales die je haalt uit Pinterest kun je vervolgens cash-flow genereren.

 

Heb je momenteel nog geen actieve business, dan adviseren wij om minstens €500 hiervoor apart te houden. In het begin zul je namelijk verschillende kosten hebben alvorens je daadwerkelijk geld verdient. 

De concurrentie op Pinterest is niet hoog. Het wordt nog steeds weinig gebruikt door bedrijven omdat het onderschat wordt. Het grote voordeel is dat jij voor een lager bedrag kunt adverteren en sneller op kunt schalen!

Ja, kosteloos annuleren is mogelijk op bepaalde voorwaarden. Als je niet tevreden bent of ervoor kiest om niet verder te gaan met Pinterest Ads, kun je ons dit schriftelijk laten weten binnen 14 dagen. Ná 14 dagen is het niet meer mogelijk om te annuleren. Het is tevens niet mogelijk om te annuleren wanneer er meer dan tenminste één video van de cursus is bekeken. Wij van Pinterest Mastery zullen ons volledig inzetten om er een succesvol traject van te maken.

Ja, Pinterest Mastery is een Nederlandse cursus. De bonus cursussen zijn engelstalig, maar kun je pauzeren wanneer de stof te snel gaat. Daarnaast staan wij natuurlijk voor je klaar wanneer iets onduidelijk is.

Ben je een beginner en heb je nog geen lopende business? Geen probleem, in deze cursus leggen wij alles van A tot Z uit. Je kunt dan starten met de bonus cursussen die inbegrepen zijn: POD Blueprint en Dropshipping for beginners. Wanneer je je webshop hebt opgezet, kun je aan de slag met de cursus over Pinterest Ads.

 

Maar, is deze cursus dan waardeloos voor personen die al een business hebben of al met Pinterest Ads werken? Nee, Thomas heeft een eigen strategie ontwikkelt waarmee hij afgelopen jaar meer dan €3.000.000 heeft omgezet. Het heeft hem veel tijd én geld gekost om een strategie te ontwikkelen dat elke keer goed werkt. In Pinterest Mastery, legt hij deze exacte strategie uit zodat jij niet ook veel tijd en geld hoeft te verspillen.

Ben je nog onzeker of Pinterest Ads zullen werken voor jouw business?

Vul hieronder je gegevens in en krijg direct toegang tot een gratis training!

Pinterest-Mastery-Header-wit